KREU 2020-01-06T08:36:29+00:00

    http: i999.me

    E themeluar n vitin 2008, nj ndr kompanit e para n vend e specializuar fillimisht n ofrimin e shrbimeve n ngritjen e sistemeve t menaxhimit, sot me nj game t gjr shrbimesh me fokus n kshillim dhe prkrahje t organizatave private, publike, qeveritare dhe jo-qeveritare dhe njerzve t tyre n menaxhim, zhvillim organizativ dhe prmirsim t vazhdueshm.

    Lexo m shume

    http: i999.me

    http: i999.me

    Shiko t gjitha

    http: i999.me

    +383 (0) 44 900 141

    +383 (0) 44 175 405

    [email protected]

    Mati 1, C15/14 #3, Prishtin

    japanfreseex18一19 金毛的几把好大 BBCACTION 和领导做没带套 泰国男Marshomme